Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

EUROPSKI DAN MEĐUGENERACIJSKE SOLIDARNOSTI

Udrugu Otac Ante Gabrić posjetili učenici OŠ Stjepana Radića s učiteljicom Julitom Bakalar

Objavljeno prije

Dnevne aktivnosti u udruzi Otac Ante Gabrić

Obilježavajući Europski dan međugeneracijske solidarnosti u okviru Organiziranih dnevnih aktivnosti za starije osobe, udruga Otac Ante Gabrić je ugostila učenike OŠ Stjepana Radića s učiteljicom engleskog jezika Julitom Bakalar.

Učenici su pripremili i izveli kratki igrokaz koji je oduševio korisnike i djelatnike Udruge a zatim su se priključili kreativnoj radionici na kojoj su uz pomoć korisnika ukrasili salvetnom tehnikom staklenke.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Međugeneracijska solidarnost je u najboljem smislu te riječi ostvarila svoj cilj, i mladi i stariji dali su jedni drugima najbolji dio sebe. Posebno emotivan trenutak je bio kad je gđa Bakalar među korisnicima ugledala svoju učiteljicu, gđu Jelu – Lelu Martić i s ponosom je predstavila svojim učenicima.

U ugodnom druženju vrijeme je brzo proteklo i učenici su poželjeli doći ponovo. U Udruzi se tradicionalno obilježava i Međunarodni dan plesa pa su korisnici danas najprije tjelovježbom razgibali tijelo a zatim zaplesali.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije