Ostanimo u kontaktu

UDRUGA OBOLJELIH OD MALIGNIH BOLESTI

Udruga Život poziva na druženje i upis članstva

Objavljeno prije

Udruga Život

Udruga oboljelih od malignih bolesti “Život” iz Metkovića, počela je s radom 13. travnja 2016. godine. Iz Udruge ističu kako je rješavanje administracije malo potrajalo, tako da se tek sad obraćaju širem građanstvu.

U svibnju u sklopu akcije MZ – obilježavanje mjeseca borbe protiv raka kože -EUROMELANOMA DAY, pregledano je besplatno 15 žena operiranih od karcinoma dojke /zračene/ u Specijalističkoj ordinaciji za dermatologiju i venerologiju dr. Ivane Sršen Vidović, kojoj se ovom prigodom iz Udruge od srca zahvaljuju na nesebičnom angažmanu u provedbi ove akcije.

Članovi Udruge pozivaju sve zainteresirane građane grada Metkovića i šire okolice da dođu na druženje u ponedjeljak, 20. lipnja 2016. u 19 sati, u prostorije Udruge, Put Narone 6, EZC Draženović u sklopu kojeg će moći potpisivati i pristupnicu za članstvo.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije