Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MJESEC BORBE PROTIV RAKA DOJKE

Udruga Život obilježila Dan ružičaste vrpce

Objavljeno prije

Udruga oboljelih od malignih bolesti Život obilježila je Dan ružičaste vrpce. Cilj ove manifestacije je poticanje građana da se odazovu na preventivne preglede koji bi mi u konačnici mogli spasiti život, posebno u ova pandemijska vremena kada smo svi pomalo zanemarili dugebolesti osim COVID19.

Predsjednica udruge, Miljenka Manenica, napomenula je kako je važno brinuti o vlastitom zdravlju i odazvati se kampanji ranog otkrivanja ove bolesti koja sve češće pogađa oba spola, bez obzira na dob. Udruga djeluje već šest godina i okuplja 55 članova, uglavnom žena koje su prošle ili vode bitku s ovom opakom bolešću.

Sveznalica 7400xXpx

Na štandu Udruge su jutros bili izloženi promidžbeni letci HZZJZ-a čiji je sadržaj isključivo poticanje na samokrolu, kao i preventivne preglede. Članice Udruge našim sugrađanima su jutros osim osmijeha i poticanja na brigu o zdravlju, dijelile i ružičaste vrpce kao izraz podrške oboljelima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVIRITE U EKSKLUZIVNO OPREMLJENI MOTEL LAV

Trenutke za pamćenje proslavite na posebnom mjestu!

Bliži se vrijeme proslava i već se traži mjesto više za organizaciju svečanih događaja…

Objavljeno prije

Bliži se vrijeme pričesti i krizmi, već se traži mjesto više za organizaciju obiteljskog ručka povodom svečanih događaja.  Svečane dvorane motela Lav predviđene su za proslavu važnih životnih trenutaka i predstavljaju odličan izbor za organizaciju svečanog ručka i obiteljskog slavlja.

Ukoliko ste odlučili proslavu krštenja, pričesti ili krizme organizirati “izvan kuće” dozvolite sebi i obitelji da u tim trenucima budete zajedno, a organizaciju prepustite nama.

Sveznalica 7400xXpx

Više od 20 godina iskustva u organizaciji najljepših događaja garantira kvalitetnu uslugu i pažljivo planiranje svakog detalja. Za najljepše uspomene će se pobrinuti naše stručno i iskusno osoblje, oduševit će vas ukusna hrana i zasigurno ćete uživati u ugodnom okruženju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Motel Lav se nalazi uz prometnicu između Čapljine i Metkovića. Raspolaže s dvije moderno opremljene svečane dvorane. Velika svečana dvorana namijenjena je za proslavu vjenčanja u jedinstvenom ugođaju. Posebna pozornost je uložena u svaki detalj kako bi vjenčanje prošlo bezbrižno i radosno.

U drugoj, manjoj svečanoj dvorani, organiziraju se manje proslave prilagođene željama i potrebama gostiju. Ovaj prostor i ljubazno osoblje će učiniti da se ugodno osjećate.

Organizacija vjenčanja kao i drugih svečanosti zasigurno će ostati u lijepom sjećanju vama i vašim uzvanicima!

Motel Lav posjeduje i opremljene smještajne jedinice. Bilo da putujete poslovno, turistički ili nekom drugom prigodom, Motel Lav pruža potpunu ugodu za vrijeme vašeg boravka.

Ako ste odlučili uploviti u bračne vode ili organizirati neku drugu svečanost, a pri tome tražite vrhunsku kvalitetu i pristupačnu cijenu, pronađite sve što trebate na jednom mjestu, u Motelu Lav!

Na službenoj web stranici motellav.com možete pronaći i ispuniti online obrasce nakon čega će na vaš e-mail stići naša ponuda i odgovori na sva pitanja koja vas zanimaju.

Sve informacije koje vas zanimaju također možete saznati pozivom na broj +38763408312.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije