Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

IZBORNA SKUPŠTINA

Udruga veterana vojne policije DNŽ birala novo vodstvo, predsjednik ostaje Stjepan Miličević

Objavljeno prije

U nedjelju, 21. veljače, Udruga veterana vojne policije DNŽ održala je godišnju izbornu skupštinu na kojoj je birano vodstvo te udruge.

Za predsjednika je ponovno izabran Stjepan Miličević, a za dopredsjednika Milenko Pehar.

U Upravnom odboru sjede Ivica Dodig, Milenko Marević i Pero Šalinović, dok su u Nadzorni odbor izabrani Petar Medak, Trpimir Krstičević i Marijan Dugandžić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale funkcije redom čine; tajnik Boris Vukosav, blagajnik Marijan Samardžić, dok su za Sud časti izabrani Lopin Dragomili, Matić Toni i Bjeliš Robert.

Podneseno je izvješće o radu udruge za 2020. godinu kao i financijsko izvješće te plan rada u tekućoj godini. Također, Udruga je uručila novčanu pomoć dvjema obiteljima na potresom nastradalom području Gline u iznosu od 17.000 kuna.

Prije Skupštine svi okupljeni nazočili su sv. misi za pok. kolegu Radu Tolja iz Stilja.

KULA NORINSKA

Izvrsno napreduju radovi na izgradnji Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite

Objavljeno prije

U sklopu radnog posjeta općini Kula Norinska župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sa suradnicima obišli su gradilište Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite.

Riječ je o projektu vrijednom nešto više od sedam milijuna kuna koji je financiran sredstvima Europske unije u iznosu od 85 posto, dok ostatak financira Dubrovačko-neretvanska županija.

Projekt FIRESPILL, u sklopu kojeg se realizira izgradnja ovog centra, okuplja 14 partnera iz Italije i Hrvatske s ciljem povećanja kapaciteta žurnih službi u svrhu učinkovitijeg rješavanja prirodnih katastrofa i katastrofa uzrokovanih ljudskim djelovanjem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U obilasku gradilišta Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite županu Dobroslaviću i suradnicima pridružio se i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije