Ostanimo u kontaktu

SVJETSKI DAN SVJESNOSTI O AUTIZMU

Udruga Prijatelj obilježila Svjetski dan autizma

Objavljeno prije

Udruga osoba s invaliditetom ,,PRIJATELJ” Metković i ove godine je obilježila Svjetski dan svjesnosti o autizmu.

Danas, 2.4. u 10 sati su ispred prostora Udruge organizirali druženje te su zajedno sa svima okupljenima u znak solidarnosti i podrške obilježili ovaj dan.

Posjetila su ih djeca iz Dječjeg vrtića Metković sa svojim tetama za koju su bile organizirane radionice. U 11 sati su im se pridružili i učenici četvrtih razreda iz OŠ don Mihovila Pavlinovića za koje je pripremljen edukativni video kroz koji se objašnjava što je to točno autizam kako bi što bolje shvatili kako i zašto on nastaje i kako se odnositi prema djeci i odraslima s autizmom. Udrugu je kao i svake godine posjetila mladež HDZ-a koji su sve prisutne počastili tortom.

Gđa Danijela Raič ispred Udruge Prijatelj kaže: „Voljela bih da se u gradu Metkoviću Dan autizma ne obilježava samo 2. travnja nego da svi mi građani što više prihvaćamo sve osobe koje su na jedan način malo različite od nas ostalih.“

A – ako me hoćeš upoznati

U – uzmi me za ruku

T – traži od mene ono što mogu pružiti

I – ići ću pored tebe

Z – zajedno ćemo rasti

A – ako me želiš razumjeti

M – možemo biti prijatelji

GRADSKE PROMETNICE

Obavijest o iscrtavanju horizontalne i vertikalne signalizacije

Objavljeno prije

Grad Metković obavještava sve sudionike u prometu da će se dana 26. travnja 2019. godine (petak) izvoditi radovi na postavljanju horizontalne i vertikalne signalizacije  u Ulici hrvatskih iseljenika.

Mole se sudionici u prometu za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije.

Nastavi čitati
ZADRUGA BRANITELJA GORAČIĆI – Čestitka

Najčitanije