Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

VRIJEDNA DONACIJA ZA PRIJATELJE

Udruga ‘Prijatelj’ dobila donaciju Nacionalne zaklade od 138.400,00 kuna

Objavljeno prije

Na natječaj za dodjelu institucionalnih podrški stabilizaciji i/ili razvoju udruga osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razni, a kojeg je Nacionalna zaklada raspisala 16. kolovoza 2018. godine i rezultatima procjene Procjenjivačkog tijela, Upravni odbor Nacionalne zaklade donio je Odluku o odobravanju 20 institucionalnih podrški udrugama osoba s invaliditetom.

Među ovih 20 dobitnika donacije našla se i UOSI Prijatelj iz Metkovića. Sukladno propozicijama, u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu izvršni direktor Udruge, gospodin Nikola Popovac, koji je ujedno i autor prijave na natječaj, potpisao je Ugovor o dodjeli donacije u visini od 138.400,00 kuna.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Dana Svaguša nova predsjednica SDP-a Metković, Rade Nikoletić potpredsjednik

Objavljeno prije

Foto: Facebook

Nakon provedenih izbora na općinskim, gradskim i županijskim razinama SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije za predsjednicu Gradske organizacije SDP-a Metković izabrana je Dana Svaguša, a za potpredsjednika Rade Nikoletić.

Izabrana su ostala tijela gradske i županijske razine pa je tako Dana Svaguša izabrana za članicu županijskog odbora, a Krešimir Kuran za člana predsjedništva SDP-a DNŽ. Za predsjednika SDP-a DNŽ izabran je gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević.

Novoj predsjednici SDP-a Metković želimo puno uspjeha u organizaciji rada gradske organizacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GO SDP Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije