Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

VRIJEDNA DONACIJA ZA PRIJATELJE

Udruga ‘Prijatelj’ dobila donaciju Nacionalne zaklade od 138.400,00 kuna

Objavljeno prije

Na natječaj za dodjelu institucionalnih podrški stabilizaciji i/ili razvoju udruga osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razni, a kojeg je Nacionalna zaklada raspisala 16. kolovoza 2018. godine i rezultatima procjene Procjenjivačkog tijela, Upravni odbor Nacionalne zaklade donio je Odluku o odobravanju 20 institucionalnih podrški udrugama osoba s invaliditetom.

Među ovih 20 dobitnika donacije našla se i UOSI Prijatelj iz Metkovića. Sukladno propozicijama, u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu izvršni direktor Udruge, gospodin Nikola Popovac, koji je ujedno i autor prijave na natječaj, potpisao je Ugovor o dodjeli donacije u visini od 138.400,00 kuna.

PREPORUKA STOŽERA CZ DNŽ

Nastava u Neretvi ostaje online osim završnih razreda srednjih škola

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, nakon pribavljenog stručnog mišljenja ZZJZ DNŽ, dao je preporuke osnivačima osnovnih i srednjih škola na području županije o izmjeni načina organizacije nastave u školama u više jedinica lokalne samouprave.

Sukladno preporuci od ponedjeljka 26. travnja u dolini Neretve preporučuje se i dalje nastavu organizirati on-line, odnosno po modelu C, osim završnih razreda srednjih škola, dok se u ostatku županije preporuča organizacija nastave po modelu A.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije