Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

MANIFESTACIJA HRVATSKA VOLONTIRA

Udruga ”Otac Ante Gabrić” promovirala vrijednosti volontiranja

Objavljeno prije

Udruga Otac Ante Gabrić

Udruga ”Otac Ante Gabrić” sudjeluje u manifestaciji Hrvatska volontira od samog početka i kroz razne društveno korisne aktivnosti promovira vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca. U subotu 27. svibnja 2017. održana je volonterska akcija pod nazivom Prozor u prošlost, vrata u budućnost na temu tradicijski vez i pletenice za sve generacije. Većina sudionika već je sudjelovala u raznim volonterskim i projektnim aktivnostima udruge, a pojedinci su pak došli prvi put pa im je ukratko pojašnjena vrijednost i važnost volontiranja u zajednici. I ovaj oblik volontiranja je veliki doprinos zajednici jer pomaže očuvanju  tradicijskih vrijednosti našeg zavičaja.

Korisnici udruge su dan ranije, povodom Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Metković, posjetili dječji vrtić. Sretna lica djece i starijih još jednom su pokazala koliko su za sretno odrastanje i starenje važna međugeneracijska druženja.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije