Ostanimo u kontaktu

MANIFESTACIJA HRVATSKA VOLONTIRA

Udruga ”Otac Ante Gabrić” promovirala vrijednosti volontiranja

Objavljeno prije

Udruga Otac Ante Gabrić

Udruga ”Otac Ante Gabrić” sudjeluje u manifestaciji Hrvatska volontira od samog početka i kroz razne društveno korisne aktivnosti promovira vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca. U subotu 27. svibnja 2017. održana je volonterska akcija pod nazivom Prozor u prošlost, vrata u budućnost na temu tradicijski vez i pletenice za sve generacije. Većina sudionika već je sudjelovala u raznim volonterskim i projektnim aktivnostima udruge, a pojedinci su pak došli prvi put pa im je ukratko pojašnjena vrijednost i važnost volontiranja u zajednici. I ovaj oblik volontiranja je veliki doprinos zajednici jer pomaže očuvanju  tradicijskih vrijednosti našeg zavičaja.

Korisnici udruge su dan ranije, povodom Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Metković, posjetili dječji vrtić. Sretna lica djece i starijih još jednom su pokazala koliko su za sretno odrastanje i starenje važna međugeneracijska druženja.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije