Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MANIFESTACIJA HRVATSKA VOLONTIRA

Udruga ”Otac Ante Gabrić” promovirala vrijednosti volontiranja

Objavljeno prije

Udruga Otac Ante Gabrić

Udruga ”Otac Ante Gabrić” sudjeluje u manifestaciji Hrvatska volontira od samog početka i kroz razne društveno korisne aktivnosti promovira vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca. U subotu 27. svibnja 2017. održana je volonterska akcija pod nazivom Prozor u prošlost, vrata u budućnost na temu tradicijski vez i pletenice za sve generacije. Većina sudionika već je sudjelovala u raznim volonterskim i projektnim aktivnostima udruge, a pojedinci su pak došli prvi put pa im je ukratko pojašnjena vrijednost i važnost volontiranja u zajednici. I ovaj oblik volontiranja je veliki doprinos zajednici jer pomaže očuvanju  tradicijskih vrijednosti našeg zavičaja.

Korisnici udruge su dan ranije, povodom Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Metković, posjetili dječji vrtić. Sretna lica djece i starijih još jednom su pokazala koliko su za sretno odrastanje i starenje važna međugeneracijska druženja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije