Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA

Udruga Otac Ante Gabrić obilježila Dane otvorenih vrata

Objavljeno prije

Udruga otac Ante Gabrić

Udruga Otac Ante Gabrić obilježila je Dane otvorenih vrata Udruga u utorak, 24. svibnja u vremenu od 8 do 18 sati zanimljivim programom.

Druženje je započelo mjerenjem krvnog tlaka i šećera u krvi, nakon čega je profesor Tomislav Ilić vodio tjelovježbu, a razred učiteljice Ivone Vuice iz Osnovne škole Stjepana Radića je održao brain gym (vježbe za um).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon tjelovježbe uslijedilo je druženje s dr. med. Asjom Palinić Cvitanović na temu Budimo promjena koju želimo vidjeti u svijetu, budimo aktivni, koja je istaknula da promjene u životu dolaze od nas samih a ne od očekivanja da se drugi mijenjaju i nama prilagođavaju.

U poslijepodnevnim satima održana je izložba uradaka s radionica i savjetovanje zainteresiranih o pomoć u kući i organiziranim dnevnim aktivnostima za starije. Druženje je završeno kreativnim radionicama.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije