Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA

Udruga Otac Ante Gabrić obilježila Dane otvorenih vrata

Objavljeno prije

Udruga otac Ante Gabrić

Udruga Otac Ante Gabrić obilježila je Dane otvorenih vrata Udruga u utorak, 24. svibnja u vremenu od 8 do 18 sati zanimljivim programom.

Druženje je započelo mjerenjem krvnog tlaka i šećera u krvi, nakon čega je profesor Tomislav Ilić vodio tjelovježbu, a razred učiteljice Ivone Vuice iz Osnovne škole Stjepana Radića je održao brain gym (vježbe za um).

Nakon tjelovježbe uslijedilo je druženje s dr. med. Asjom Palinić Cvitanović na temu Budimo promjena koju želimo vidjeti u svijetu, budimo aktivni, koja je istaknula da promjene u životu dolaze od nas samih a ne od očekivanja da se drugi mijenjaju i nama prilagođavaju.

U poslijepodnevnim satima održana je izložba uradaka s radionica i savjetovanje zainteresiranih o pomoć u kući i organiziranim dnevnim aktivnostima za starije. Druženje je završeno kreativnim radionicama.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije