Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA

Udruga osoba s invaliditetom ‘PRIJATELJ’ obilježila Dane otvorenih vrata

Objavljeno prije

Dani otvorenih vrata u UOSI Prijatelj

Udruga osoba s invaliditetom PRIJATELJ Metković je i ove godine obilježila Dane otvorenih vrata Udruga. Vrtićane, osnovnoškolce i srednjoškolce koji su ih posjetili upoznali su sa radom i aktivnostima Udruge te im pokazali prostorije u kojima se Udruga nalazi. Zajedno sa osobama s invaliditetom školarci su se okušali u izradi i bojanju suvenira, a sa onim najmlađima primjereno njihovom uzrastu vrijeme su proveli igrajući se.

Članovi Udruge ovaj dan su iskoristili da i najmlađim naraštajima približe kako osobe s invaliditetom unatoč fizičkom ili nekom drugom nedostatku mogu i trebaju aktivno sudjelovati u društvenoj zajednici.

Ovim putem Udruga Prijetelj želi istaknuti da su njihova vrata otvorena za svakog, svakim radnim danom od 07 – 15.00 sati te se zahvaljuju na posjeti Dječijem vrtiću Leut, Osnovnoj školi Stjepana Radića i Srednjoj obrtničkoj školi Metković.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije