Ostanimo u kontaktu

EKO RURAL

Udruga oboljelih od malignih bolesti ‘Život’ u humanitarnoj akciji za Mateja i Antu

Objavljeno prije

Udruga Život

Udruga oboljelih od malignih bolesti ‘Život’ priključila se humanitarnoj akciji za pomoć našim teško oboljelim sugrađanima, Mateju Musulinu (8) i Anti Kalebu (24). Štand za prikupljanje novčanih priloga biti će postavljen sutra, 13. svibnja (subota) za vrijeme trajanja sajma Eko rural, od 10 sati u Gradskom parku u Metkoviću.

Tom su prilikom na svojim službenim Facebook stranicama objavili:

– Matej i Ante su u našim mislima i molitvama. Svjesni koliko im treba snage i financijskih sredstava uključili smo se u skupljanje sredstava kao i svaku drugu potrebnu pomoć za brži i lakši oporavak naših mladih sugrađana.
U sklopu sajma Eko rural, u subotu 13.05.2017. godine od 10. sati u gradskom parku Udruga će u suradnji sa organizatorom sajma (Udruga Dobra Metković) postaviti štand i skupljati novčane priloge. Vidimo se!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije