Ostanimo u kontaktu

POZIV NA DRUŽENJE

Udruga mladih Kolektiv poziva mlade da im se pridruže

Objavljeno prije

Udruga mladih Kolektiv, udruga je koja ima misiju da umreži sve mlade koji žele razvijati svoje sposobnosti, stjecati nova znanja, družiti se, zabavljati i stvarati zajednicu po mjeri mladih.

Udruga mladih registrirana je prije 15. godina te djeluje kontinuirano sa povremenim prekidima dok ovaj saziv već 2 godine marljivo radi. Operativni dio Kolektiva čini mali broj članova što dokazuje da se jako puno toga može napraviti kad se hoće pa čak i u ovoj našoj dolini. Građani doline Neretve prepoznali su naša nastojanja te smo tokom realizacije projekata raznih tematika, od street art fest-a, radionice filma, fotografije, mozaika do organiziranja projekcija i humanitarnih akcija dobili podršku. Ipak, kako rastemo kao organizacija tako nam rastu i potrebe za novim ljudima koji su spremni dio svog slobodnog vremena odvojiti za svoj osobni razvoj i razvoj zajednice u cjelini preko Udruge.

Zato pozivamo sve mlade i one koji se tako osjećaju da nam se pridruže u petak, 15. veljače, u 20.00h u Volonterskom centru Dobra. Tu će imati priliku upoznati se sa dosadašnjim radom Kolektiva i budućim planovima.

Isto tako možete nam se javiti na 091 949 5494 (Ivan), poslati upit na kolektiv.metkovic1@gmail.com ili u inbox facebook profila Udruga mladih Kolektiv ili preko instagrama kolektiv_insta ili se učlaniti preko stranice kolektiv.hr u rubrici članstvo. Radujemo se vašem dolasku !!!

Udruga mladih Kolektiv

VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA!

Ovogodišnja akcija posvećena nesretno preminulom dječaku Gabrijelu Bebiću

Objavljeno prije

Vratimo djecu na igrališta – dundo Đelo! Ova akcija koju posljednjih nekoliko godina organizira udruga Sigurnost u prometu okupila je u subotu dubrovačku dječicu na igralištu Osnovne škole Lapad. Organizator, Denis Pavela, na ovogodišnje dječje natjecanje pozvao je državnu tajnicu Sanju Puticu, ekipu dubrovačkih rukometaša i Ivanu Bebić, majku nesretno preminulog dječaka Gabrijela iz Metkovića.

Nagrade najboljima su skulpture s motivima natjecanja, dunda Đela i mora, izrađene od stakla i kamena, rukometna lopta s potpisima svih igrača, škola jahanja u Kojan Koralu, ali prije svega vršnjačko druženje, igra i smijeh, poručio je Pavela.

Fotogaleriju donosi Dubrovački.hr.

Piše/Foto: Dubrovački.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije