Ostanimo u kontaktu

HVALEVRIJEDNA AKCIJA MINI MARKETA

Udruga mladih Kolektiv donirala čepove za udrugu oboljelih od leukemije i limfoma

Objavljeno prije

Danas je udruga mladih Kolektiv donirala čepove za udrugu oboljelih od leukemije i limfoma u sklopu hvalevrijedne akcije Mini marketa. Dodali su da ih raduje što mogu pomoći mladima ali zgroženi što se lijekovi potrebni za život moraju na ovaj način osigurati.

Pozivaju sugrađane da učine isto te za mjesec dana sudjeluju u ekološkoj akciji skupljanja i razvrstavanja otpada uz obe obale Neretve u Metkoviću koju organizira udruga mladih Kolektiv.

Akcija će se odviti u sklopu Zelene čistke, a za više informacija pratite lokalne medije ili facebook stranicu Udruga mladih Kolektiv.

DAN DRŽAVNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odana počast poginulim braniteljima

Objavljeno prije

Povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske, danas se molitvom Odrješenja, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Središnjeg križa na groblju svetog Ivana Nepomuka i kod Spomenika poginulim braniteljima na Trgu kralja Tomislava, odala počast hrvatskim braniteljima poginulima u Domovinskom ratu.

Molitvu Odrješenja predvodio je župnik Župe sv. Ilije fra Ante Bilokapić, a počast su odali predstavnici Grada Metkovića i gradskih ustanova, predstavnici političkih stranaka i Udruga proizašlih iz Domovinskog rata, roditelja poginulih branitelja, policije i vatrogasaca.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije