Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

SOCIJALNA INTEGRACIJA STARIJIH OSOBA U ŽIVOT ZAJEDNICE

Udruga DOBRA sprovela kampanju ‘Pravo za starije’

Objavljeno prije

Udruga DOBRA - kampanja 'Pravo za starije'

U organizaciji Udruge DOBRA iz Metkovića održana je kampanja Pravo za starije u okviru  projekta Socijalna integracija starijih osoba u život zajednice.

Tom prilikom starije osobe, inače korisnici programa Pomoć u kući s područja općina Zažablje, Kula Norinska, Pojezerje i grada Metkovića imali su priliku saznati više o ugovorima o dosmrtnom i doživotnom uzdržavanja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također su im podijeljeni promotivni materijali koji su uključivali brošure o pravima starijih iz aktualnih zakona te promo majice.

Za korisnike je u suradnji s Društvom dijabetičara grada Metkovića i patronažnim sestrama Doma zdravlja Metković organizirano i mjerenje tlaka i šećera u krvi.

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih, a između ostalog uključuje aktivnosti prijevoza i usluge pravnog savjetovanja, koje su za korisnike besplatne.

Partneri na projektu su Grad Metković i Centar za socijalnu skrb Metković, dok je suradnička organizacija Udruga Otac Ante Gabrić.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije