Ostanimo u kontaktu

OD OBRAZOVANJA DO ZAPOŠLJAVANJA

Udruga DOBRA produljuje rok za Natječaj osposobljavanje – pomoćnog kuhara

Objavljeno prije

Udruga DOBRA, u okviru trogodišnjeg programa Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Od obrazovanja do zapošljavanja, objavljuje Natječaj za osposobljavanje – pomoćnog kuhara.

Pozivaju se žene koje su iznad 40 godina te one koje su dugotrajno nezaposlene (s najmanje osnovnoškolskim obrazovanjem) s ruralnih područja Splitsko dalmatinske županije i Dubrovačko-neretvanske županije da se prijave na Natječaj.

Prijava mora sadržavati pismo namjere i životopis, potvrdu sa HZZ-a o nezaposlenosti (u slučaju nezaposlenosti), a šalje se ili donosi osobno na adresu: Udruga DOBRA, Ante Starčevića 12, 20350 Metković ili na e-mail: dobra.udruga@gmail.com, uz naznaku: „Za natječaj za osposobljavanje – pomoćni kuhar“.

Natječaj je otvoren do 1. listopada 2019. godine.

Po završetku Natječaja odabrat će se 15 polaznica koje će proći edukaciju, koja će se sastojati od teoretske i praktične nastave. Trajanje obrazovanja je 155 sati te će se predavanja i praksa održavati u Metkoviću.

Nakon položenih ispita i odrađene prakse zvanje se upisuje u e-radnu knjižicu. Edukaciju će obaviti partnerska organizacija Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski iz Zagreba. Napominjemo da su troškovi osposobljavanja za korisnice podmireni od strane Ministarstva.

Partneri na projektu su Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski iz Zagreba, Centar za socijalnu skrb Metković i Grad Metković.

Program Od obrazovanja do zapošljavanja financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

U četvrtom pub kvizu pobjeda pripala ekipi ‘Fali V.’, slijede ‘Nema labavo’ i ‘Uhmelji’

Objavljeno prije

U četvrtom održanom pub kvizu u pločanskom CB Luna pobjeda je pripala ekipi Fali V. s 95,5 bodova te su dobili poklon bon u iznosu od 300 kuna za konzumaciju pića u CB Luna.

Drugoplasirana ekipa Nema labavo s 92 boda su dobili poklon bon u iznosu od 200 kuna, dok je pokon bon od 100 kuna osvojila trećeplasirana ekipa Uhmelji sa samo pola boda manje. Četvrto mjesto je zauzela ekipa More Lee s 90 bodova te su dobili jumbo pizzu i piće u pločanskom restoranu Fulin, dok je petoplasiranoj ekipi Old Boys s 81 bodom pripala jumbo pizza i piće u pločanskom Fast foodu Asterix.

U kategoriji lakiluzer tura pića za sedmo mjesto otišla je ekipi Juraj Dobrila i Srebrenko Posavec. Sljedeći Luna 5 pub kviz igra se u petak 25. listopada s početkom u 20 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije