Ostanimo u kontaktu

VOLONTERSKI CENTAR DOBRA

Udruga Dobra poziva na predavanje povodom Dana otvorenih vrata EU projekata

Objavljeno prije

Sutra u prostorijama Volonterskog centra Dobra s početkom u 10 h će se održati predavanje u sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata. Na predavanju biti će predstavljeni dosadašnji rezultati EU projekta udruge DOBRA – „Ja iz ove zemlje ne idem“ u sklopu programa ZAŽELI – Program zapošljavanja za žene, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 2.692.465,66 kn.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Dani otvorenih vrata EU projekata održavaju se u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine.

NEMA MINIMALNOG BROJA BODOVA

Srednja poljoprivredna i tehnička škola Opuzen upisuje dva smjera Agroturistički tehničar i Komercijalist

Objavljeno prije

Srednja poljoprivredna i tehnička škola, Opuzen u školsku godinu 2020./2021. upisuje dva smjera, jedan razred od 20 učenika smjera Agroturistički tehničar te razred s također 20 učenika, smjer Komercijalist, a za upis nema minimalnog broja bodova.

Paralelno s upisima, škola će kroz lipanj raspisati natječaj za stipendiranje ukupno 16 učenika prvog razreda naše škole.

U nastavku donosimo link na promo video agroturistički tehničar, i komercijalist.

Natječaj za upis će uskoro biti objavljen na web stranici škole.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije