Ostanimo u kontaktu

VOLONTERSKI CENTAR DOBRA

Udruga Dobra poziva na predavanje povodom Dana otvorenih vrata EU projekata

Objavljeno prije

Sutra u prostorijama Volonterskog centra Dobra s početkom u 10 h će se održati predavanje u sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata. Na predavanju biti će predstavljeni dosadašnji rezultati EU projekta udruge DOBRA – „Ja iz ove zemlje ne idem“ u sklopu programa ZAŽELI – Program zapošljavanja za žene, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 2.692.465,66 kn.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Dani otvorenih vrata EU projekata održavaju se u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine.

ŽUPA SV. NIKOLE BISKUPA

Krizmanici primili sakrament sv. Potvrde po rukama nadbiskupa Martina Vidovića

Objavljeno prije

Na svečanoj svetoj misi u nedjelju, 19. svibnja u 10 sati u crkvi sv. Nikole biskupa 58 ovogodišnjih krizmanika primilo je sakrament sv. Potvrde po rukama nadbiskupa Martina Vidovića. Uz nadbiskupa misu su predvodili i župnik don Davor Bilandžić i  župni vikar don Miroslav Rubić.

Metkovic NEWS čestita svim našim krizmanicima, njihovim roditeljima i kumovima na primanju sakramenta, a kako je sve izgledalo na svečanoj misi pogledajte u našoj fotogaleriji:

Nastavi čitati

Najčitanije