Ostanimo u kontaktu

CRNI PUT

Udario u parkirana vozila pa pobjegao

Objavljeno prije

auto-022

Oštećeni Seat Toledo

U noći između 20. i 21. studenog u ulici Put Narone, odnosno početak Crnoga puta, nepoznati počinitelj udario je u dva parkirana automobila i pobjegao sa mjesta nesreće. Zbog ostataka boje na udarenim vozilima sumnja se da je automobil tamno plave boje.

Djelatnici PP Metković izašli su na teren i napravili očevid te je počela potraga za počiniteljem.

Zbog nastale materijalne štete mole se očevici ili oni građani koji imaju sumnje na takav automobil da se jave na broj 098/174-5552.

POLICIJA PRONAŠLA TRAŽENI AUTOMOBIL! 
Upravo smo doznali da je Policija pronašla traženi automobil! Naime, vozač je s njim pokušao preći granicu gdje je zaustavljen i priveden. Više u izvješću PP Metković.

auto-002

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

13 DRAGOVOLJNIH PREDAJA

Tijekom veljače građani predali više komada oružja i eksplozivnih naprava

Objavljeno prije

Tijekom mjeseca veljače, anonimni građani su u 13 dragovoljnih predaja, pirotehničarima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dragovoljno predali šest ručnih bombi, dvije automatske puške, dvije topovske granate, jednu minobacačku minu, jednu tromblonsku minu, pet komada dugog oružja, 2.5 kg eksploziva, 618 komada različitog streljiva te dvije signalne baklje.

Svo predano oružje i streljivo je pohranjeno u sigurnosni kontejner do uništenja.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska poziva sve građane koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji oružja bez sankcija.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije