Ostanimo u kontaktu

OŠ STJEPANA RADIĆA

Učiteljica Marijana Curić dobitnica prestižene nagrade Global Teacher Award 2021

Objavljeno prije

AKS Education Awards iz Indije pokrenuo je dodjeljivanje ove prestižne nagrade kojom se odaje priznanje izvrsnim učiteljima iz svih regija i zajednica svijeta i ističe njihov doprinos u izgradnji zajednice i pomaganju da se bolje društvo inspirira poučavanjem.

Oni nastoje aktivno doprijeti do svih krajeva svijeta i prepoznati izuzetnog učitelja koji je dao izvanredan doprinos u svojoj profesiji. Ova nagrada ima za cilj identificirati učitelje koji su pokazali izvrsnost u poučavanju različitih predmeta, pokazali izvanredan doprinos u radu s učenicima i služili zajednici kroz nastavu čak i izvan formalnih učionica.

AKS Education Awards prepoznaje i slavi izvrsnost u obrazovanju na globalnoj razini.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Ponosna sam dobitnica prestižne nagrade Global Teacher Award 2021. Zahvaljujem se AKS Education Awards, svojoj obitelji, prijateljima, učenicima, kolegama i ravnateljici na podršci, – istaknula je učiteljica Curić.

Svečana ceremonija – GLOBAL TEACHER AWARD SHOW- bit će upriličena 10. listopada 2021. u 12:30 (4 p.m. IST), a možete je pratiti putem Facebooka i YouTuba.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/aksawards
YOUTUBE: https://youtube.com/c/AKSEDUCATIONAWARDS

CENTAR ZA KARIJERE MLADIH

Savjetnica župana Žaklina Marević na otvorenju EXPO smotre visokoobrazovnih institucija

Objavljeno prije

Savjetnica župana Žaklina Marević nazočila je u ponedjeljak u Dubrovniku EXPO smotri visokoobrazovnih institucija u sklopu koje će srednjoškolci iz Dubrovačko- neretvanske županije kao i njihovi vršnjaci iz Splitsko – dalmatinske županije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine dobiti priliku upoznati se s brojnim visokoobrazovnim institucijama, tvrtkama i drugim sudionicima, a sve kako bi se što bolje pripremili za tržište rada.

Savjetnica Marević ovom je prilikom istaknula kako je raduje što su, uz dubrovačke, na događaj stigli i učenici iz drugih županija, ali i zemalja.

”Ova suradnja znači puno svima nama, posebno mladima za razvijanje što bolje i kvalitetnije budućnosti”, napomenula je ona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više od 1500 maturanata kroz dva dana imat će priliku upoznati se s programima Visokog učilišta Algebra, RIT Croatia, Zagrebačke škole ekonomije i managementa, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Dubrovniku, University Collegea Aspira, Sveučilišta VERN’, Hrvatskog katoličkog sveučilište, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Prirodoslovno – matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagreb, Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Učilišta Profokus.

Srednjoškolcima će se u formi izlagača i panelista predstaviti i Predstavništvo Europske komisije u RH, a naglasak će staviti na Konferenciju o budućnosti Europe i programe za mlade.

Smotra se održava u organizaciji Centra za karijere mladih Dubrovnik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije