Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OŠ STJEPANA RADIĆA

Učiteljica Marijana Curić dobitnica prestižene nagrade Global Teacher Award 2021

Objavljeno prije

AKS Education Awards iz Indije pokrenuo je dodjeljivanje ove prestižne nagrade kojom se odaje priznanje izvrsnim učiteljima iz svih regija i zajednica svijeta i ističe njihov doprinos u izgradnji zajednice i pomaganju da se bolje društvo inspirira poučavanjem.

Oni nastoje aktivno doprijeti do svih krajeva svijeta i prepoznati izuzetnog učitelja koji je dao izvanredan doprinos u svojoj profesiji. Ova nagrada ima za cilj identificirati učitelje koji su pokazali izvrsnost u poučavanju različitih predmeta, pokazali izvanredan doprinos u radu s učenicima i služili zajednici kroz nastavu čak i izvan formalnih učionica.

Sveznalica 7400xXpx

AKS Education Awards prepoznaje i slavi izvrsnost u obrazovanju na globalnoj razini.

– Ponosna sam dobitnica prestižne nagrade Global Teacher Award 2021. Zahvaljujem se AKS Education Awards, svojoj obitelji, prijateljima, učenicima, kolegama i ravnateljici na podršci, – istaknula je učiteljica Curić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Svečana ceremonija – GLOBAL TEACHER AWARD SHOW- bit će upriličena 10. listopada 2021. u 12:30 (4 p.m. IST), a možete je pratiti putem Facebooka i YouTuba.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/aksawards
YOUTUBE: https://youtube.com/c/AKSEDUCATIONAWARDS

ZAVIRITE U EKSKLUZIVNO OPREMLJENI MOTEL LAV

Trenutke za pamćenje proslavite na posebnom mjestu!

Bliži se vrijeme proslava i već se traži mjesto više za organizaciju svečanih događaja…

Objavljeno prije

Bliži se vrijeme pričesti i krizmi, već se traži mjesto više za organizaciju obiteljskog ručka povodom svečanih događaja.  Svečane dvorane motela Lav predviđene su za proslavu važnih životnih trenutaka i predstavljaju odličan izbor za organizaciju svečanog ručka i obiteljskog slavlja.

Ukoliko ste odlučili proslavu krštenja, pričesti ili krizme organizirati “izvan kuće” dozvolite sebi i obitelji da u tim trenucima budete zajedno, a organizaciju prepustite nama.

Sveznalica 7400xXpx

Više od 20 godina iskustva u organizaciji najljepših događaja garantira kvalitetnu uslugu i pažljivo planiranje svakog detalja. Za najljepše uspomene će se pobrinuti naše stručno i iskusno osoblje, oduševit će vas ukusna hrana i zasigurno ćete uživati u ugodnom okruženju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Motel Lav se nalazi uz prometnicu između Čapljine i Metkovića. Raspolaže s dvije moderno opremljene svečane dvorane. Velika svečana dvorana namijenjena je za proslavu vjenčanja u jedinstvenom ugođaju. Posebna pozornost je uložena u svaki detalj kako bi vjenčanje prošlo bezbrižno i radosno.

U drugoj, manjoj svečanoj dvorani, organiziraju se manje proslave prilagođene željama i potrebama gostiju. Ovaj prostor i ljubazno osoblje će učiniti da se ugodno osjećate.

Organizacija vjenčanja kao i drugih svečanosti zasigurno će ostati u lijepom sjećanju vama i vašim uzvanicima!

Motel Lav posjeduje i opremljene smještajne jedinice. Bilo da putujete poslovno, turistički ili nekom drugom prigodom, Motel Lav pruža potpunu ugodu za vrijeme vašeg boravka.

Ako ste odlučili uploviti u bračne vode ili organizirati neku drugu svečanost, a pri tome tražite vrhunsku kvalitetu i pristupačnu cijenu, pronađite sve što trebate na jednom mjestu, u Motelu Lav!

Na službenoj web stranici motellav.com možete pronaći i ispuniti online obrasce nakon čega će na vaš e-mail stići naša ponuda i odgovori na sva pitanja koja vas zanimaju.

Sve informacije koje vas zanimaju također možete saznati pozivom na broj +38763408312.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije