Ostanimo u kontaktu

OŠ STJEPANA RADIĆA

Učenička zadruga ‘Crveni ždral’ uspješna na županijskoj Smotri

Objavljeno prije

Na Smotri učeničkih zadruga Dubrovačko-neretvanske županije koja se održala u Blatu 23. svibnja 2019. godine sudjelovalo je dvoje učenika, a to su Luka Dadić i Anđela Krstičević u pratnji voditeljice Zadruge Ivane Šiljeg akad. slikarice. Zadruga je predstavila sekciju keramike koja ima najviše članova. Po dolasku u Blato sudionici Smotre su postavljali štandove nakon čega je slijedilo svečano otvorenje i program. Pred Povjerenstvo učenici su predstavili našu zadrugu i prodavali keramičke radove naših učenika.

Učenik Luka Dadić je pred Povjerenstvom i mnogim građanima demonstrirao slikanje na glini, a učenica Anđela Krstičević je demonstrirala ručno modeliranje gline. Prema zadanim kriterijima Povjerenstvo je ocjenjivalo pisano izvješće o zadruzi, aktivnosti učeničke zadruge, ekološke principe u proizvodnji, njegovanje baštine, poduzetništvo, estetski izgled izložbenog prostora, uporabnu vrijednost proizvoda i izvođenje praktičnog rada. Povjerenstvo je našoj zadruzi dodijelilo 4. mjesto. Nakon završetka cijelog programa organiziran je domjenak i druženje u OŠ Blato. Našlo se vremena i za jednu lijepu šetnju u Korčuli nakon čega je slijedio povratak kući.

Izvor i fotografije: OŠ Stjepana Radića

 

GLAZBENO-SCENSKI SPEKTAKL

Ivan Vladimir pobjednik prvog izdanja Next festivala

Objavljeno prije

Večeras je u GKS-u održan glazbeno-scenski spektakl Next festival. Natjecanje je to mladih talentiranih pjevača, a na ovogodišnjem, prvom festivalu, među sedam natjecatelja pobjedu je odnio Ivan Vladimir.

Ostali natjecatelji po osvojenim bodovima su bili: Josipa Dropulić, Antea Jurković, Marta Sršen, Marija Previšić, Ana Medak i Aja Tagrid.

Donosimo galeriju, kao i videozapise pojedinih nastupa i proglašenja pobjednika.

Čestitamo pobjedniku i svim natjecateljima, a posebno organizatorima koji su omogućili da se jedan ovakav spektakl dogodi u Metkoviću.

IVAN VLADIMIR POBJEDNIK JE PRVOG NEXT FESTIVALA! Pogledajte video glasanja i proglašenja pobjednika!

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Ivan Vladimir – Pobjednik festivala!!!

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Ana Medak

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Josipa Dropulić

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Marta Sršen

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije