Ostanimo u kontaktu

DOŠAŠĆE U MOJOJ ŠKOLI

Učenici Srednje škole Metković posjetili Majčino Selo u Međugorju

Objavljeno prije

Tijekom došašća učenici Srednje škole Metković u sklopu projekta na etwiningu ‘Došašće u mojoj školi‘, pod vodstvom profesorica Rosande Lovrić i Nine Bjeliš posjetili su Majčino Selo u Međugorju.

Kroz došašće učenici su se odrekli svega onoga bez čega mogu ( slatkiši, kava, sokovi…), te na taj način uljepšali drugoj djeci božićne blagdane.

U Majčino Selo su dočekani velikodušno, posjetili su izložbu nastanka povijesti Majčinog Sela, te jednu od kuća gdje su zbrinuta djeca bez roditeljske skrbi, te se kratko upoznali o radu i funkcioniranju Majčinog Sela.

PALIJATIVNA SKRB

Na tečaju na Sveučilišnom Kampusu u Dubrovniku sudjelovale i djelatnice Doma zdravlja Metković

Objavljeno prije

Tečaj III. kategorije pod nazivom “Sagledavanje potreba i planiranje palijativne skrbi” održan je na Sveučilišnom Kampusu u Dubrovniku, a na tečaju su sudjelovale i djelatnice Doma zdravlja Metković.

Cilj tečaja je stjecanje novih znanja i unaprjeđenje vještina u sagledavanju potreba palijativnih bolesnika i njihovih obitelji te u planiranju skrbi.

Organizatori tečaja su Hrvatsko društvo sestara u palijativnoj skrbi, Dom zdravlja Dubrovnik i Odjel za palijativnu skrb Opće bolnice Dubrovnik.

Tečaj je za sve polaznike besplatan i bodovan od strane HKMS.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije