Ostanimo u kontaktu

MEĐUNARODNI FESTIVAL GASTRONOMIJE I TURIZMA

Učenici Srednje škole Metković posjetili Adriatic Gastro Show u Splitu

Objavljeno prije

Učenici zanimanja kuhar, konobar, ekonomist i upravni referent Srednje škole Metković posjetili su Međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show.

Učenici su u Split išli u pratnju nastavnica Nine Bjeliš, Branke Kosović, Nikice Jelavić i Željke Dodig.

Adriatic Gastro Show  je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora.

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizatori svoju ponudu približavaju svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima te time osiguravaju izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i  sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

SAMOIZOLACIJA

‘Dica Zagrebačke’ priredila show u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

Danas od podne u Zagrebačkoj ulici događa se pravi mali show, koji su priredila Dica Zagrebačke ulice predvođena Tomislavom Batinovićem, i sve to, naravno u propisanom razmaku jedan od drugog.

Preko razglasa su se puštale domoljubne i duhovne pjesme, a lijepo vrijeme mještane je izmamilo na sunce, na njihove prozore i balkone te možemo reći da je danas u Zagrebačkoj moral bio na nivou…

– Neka mladosti! Dosta je ovog zastrašivanja u medijima i ovih strogih mjera… bar ovako da se muzika čuje, da nas malo opusti… – rekla je starija mještana Zagrebačke ulice.

Također, večeras za 20 sati Dica Zagrebačke su najavili izvedbu domoljubne pjesme Moja Domovina, kojom se priključuju nacionalnoj akciji koja ide u znak potpore svima onima koji najviše trpe i teško proživljavaju ovu krizu te pozivaju sve sumještane da im se priključe uz poruku ‘Neka vide da nas ima’, rekao nam je inicijator današnjeg showa u Zagrebačkoj, Tomislav Batinović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije