Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

Gradonačelnik primio učenike

Učenici OŠ Stjepana Radića ostvarili zavidne rezultate na školskim natjecanjima

Objavljeno prije

skola_srUčenici OŠ Stjepana Radića polučili su najbolje rezultate na školskim natjecanjima, kako na županijskoj, tako i na državnoj razini, te svoju školu promovirali u najuspješniju Osnovnu školu u Županiji.

Tim povodom gradonačelnik Gabrić, danas je upriličio prijem za najuspješnije učenike i njihove mentore, te im uručio prigodne poklone.

Ovo je veliki uspjeh grada, veliki uspjeh škole, ovo je veliki uspjeh djece i njihovih roditelja zajedno sa nastavnicima i profesorima koji su ih doveli do toga. Malom nagradom smo im dali poticaj da uče, te im poručujem “bolje da u mladosti uče, nego da se u starosti muče!” – kazao je gradonačelnik Gabrić.

Poslušajte tonski zapis izjave:
[su_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/04/1504_Jambo.mp3″ width=”640″]

 

Ponosna na postignute rezultate učenika svoje škole, svakako je bila ravnateljica Božena Nikoletić.

Kao ravnateljica OŠ Stjepana Radića zaista mogu reći da sam sretna i zadovoljna, jer je i ove godine pokazatelj na natjecanjima da su djeca zaista uspješna, da su potvrdili uspjeh od prošlih godina, ove godine još i više. Dakle, to je pokazatelj da imamo i dobru i vrijednu djecu, al’ naravno i kvalitetne i vrijedne učitelje koji s njima rade i koji ih prate, i naravno da onda i uspjeh ne izostaje. – kazala je ravnateljica Nikoletić.

Poslušajte tonski zapis izjave:
[su_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/04/1504_Bozena.mp3″ width=”640″]

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije