Ostanimo u kontaktu

NOVI USPJESI MLADIH GLAZBENIKA

Učenici OGŠ Metković osvojili prvo i tri druga mjesta na državnom natjecanju

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković

Foto: radiodelta.hr

Na 54-tom državnom natjecanju za učenike i studente glazbe i plesa koje se održalo u novoj zgradi muzičke akademije u Zagrebu učenici Osnovne glazbene škole Metković ponovno su zabilježili zapažen uspjeh osvojivši jedno prvo i tri druga mjesta.

Klarinetist Ivan Fran Stojić osvojio je prvu nagradu u drugoj kategoriji, saksofonistice Antea Filipa Stojić i Petra Rebac bile su druge u drugoj kategoriji, dok je Filip Kežić osvojio drugu nagradu u trećoj kategoriji.

Posjetimo, naši učenici su pravo sudjelovanja na državnom natjecanju stekli osvojivši prva mjesta u svojim kategorijama na regionalnom natjecanju koje je održano prije mjesec dana u Imotskom.

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima na sjajnim dostignućima koji su još jednom potvrdili sjajan talent i rad metkovske glazbene škole.

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

Dubrovački-simfonijski-orkestar-(4)

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije