Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VRHUNSKI REZULTATI NA SVIM POLJIMA RADA

Učenici i nastavnici osnovnih i srednjih škola u Metkoviću među najuspješnijima su u Hrvatskoj

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Zahvaljujući naporima učenika, učitelja i profesora, osnovne i srednje škole u Metkoviću postižu vrhunske rezultate ne samo u osnovnom procesu odgoja i obrazovanja, već i u brojnim izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima.

Godinama ostvaruju iznadprosječne rezultate u svim oblicima natjecanja učenika u znanju i vještinama, od onih školskih/ gradskih do županijske i državne razine, te u sportu posebice.

Sveznalica 7400xXpx

Vrhunski rezultati nisu došli slučajno. Oni su rezultat dodatnih aktivnosti nastavnika i učenika, ali i roditelja učenika koji donose priznanja i medalje.

Posebno treba napomenuti da i u vrijeme korone ni jedni ni drugi ne odustaju te se prijavljuju u nove europske projekte koje će također uspješno provoditi u suradnji s drugim srodnim europskim školama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zadivljujući rezultati koje učenici postižu uz punu podršku svojih mentora nisu plod slučajnosti već su rezultat njihova interesa i jasnih programa koje donose škole.

U te uspjehe utkane su stotine sati učenja, priprema, testiranja, i brojne druge aktivnosti.

Stoga, i zbog tradicionalno dobre organizacije školskog sustava u Metkoviću ne iznenađuje broj visokoobrazovnih osoba podrijetlom iz Metkovića, od kojih su mnoge stekle i titule doktora znanosti.

Dubrovačko-neretvanska županija i resorno ministarstvo sukladno svojim mogućnostima ulažu u rekonstrukciju i dogradnju školskih objekata te u opremanje učionica i radionica. Naši učenici i nastavnici uzvraćaju iznimnim rezultatima na svim poljima odgojno obrazovnog rada.

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije