Ostanimo u kontaktu

HVALE VRIJEDNA AKCIJA

Učenici i djelatnici OŠ don Mihovila Pavlinovića prikupili novčanu donaciju od 19.500,00 kuna za 1. osnovnu školu Petrinja

Objavljeno prije

Još jednom učenici i djelatnici OŠ don Mihovila Pavlinovića pokazali su veliko srce za one kojima je pomoć i podrška najpotrebnija.

Tijekom ožujka i travnja u OŠ don Mihovila Pavlinovića su pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja novčanih donacija kako bi pomogli obnovi 1. osnovne škole Petrinja u nedavno potresom pogođenom području.

– Nadamo se da će prikupljena novčana donacija naše škole od 19.500,00 kuna biti od pomoći u cjelokupnoj obnovi oštećene petrinjske škole.
Ovom prilikom želimo se još jednom zahvaliti svim našim učenicima i njihovim roditeljima te djelatnicima naše škole koji su prepoznali vrijednost ove akcije i uključili se u nju, istaknuli su iz OŠ don Mihovila Pavlinovića.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježeno je 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom (od čega je 5 utvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o četiri osobe iz Dubrovnika, po tri osobe iz Metkovića i Opuzena te po jednoj osobi iz Slivnog i Župe dubrovačke.

Ukupno je zaraženo sedam osoba muškog spola i pet osoba ženskog spola, a za njih šest je utvrđena epidemiološka veza.

Izliječeno je 26 osoba: po sedam osoba iz Metkovića i Župe dubrovačke, pet osoba iz Dubrovnika, po dvije osobe iz Konavala i Opuzena te po jedna osoba iz Janjine, Ploča i Pojezerja.

U posljednja 24 sata obrađena su 374 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 70760 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je 21 osoba pozitivna na koronavirus. Intenzivnu skrb zahtjevaju tri pacijenta, svi na invazivnoj ventilaciji.

U samoizolaciji je 319 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije (na granici). Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 725 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije