Ostanimo u kontaktu

DRŽAVNA SMOTRA PROJEKATA IZ GRAĐANSKOG ODGOJA

Učenice Srednje škole Metković predstavile projekt ‘Iseljavanje mladih iz Metkovića’

Objavljeno prije

Ove godine je po 21. put održana Državna smotra projekata iz područja Građanskoga odgoja i obrazovanja 20. svibnja u Zagrebu.

Smotru su u Muzeju suvremene umjetnosti organizirali Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta s ciljem razvoja demokracije i aktivnog građanskog društva, a sudjelovale su učenice Petra Dragobrativić, Iva Vučković, Marija Herceg i Ema Basić predstavljajući projekt Iseljavanje mladih iz Metkovića. Njihove mentorice su bile  Rosanda Lovrić, prof. i Suzana Nižić, prof.

METKOVIĆ 600

‘Kratki espresso’ s Ninom Raspudićem u prepunoj galeriji GKS-a Metković

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Sinoć je u galeriji GKS-a u organizaciji Građanske udruge ‘Metković 600’ održana promocija zbirke kolumni Nina Raspudića ‘Kratki espresso’.

Zbirka se sastoji od dvije knjige ‘Kratki espresso 2016./2017.’ i ‘Kratki espresso 2018./2019.’, a obuhvaća 186 kolumni objavljenih u Večernjem listu.

Ovaj književnik, prevoditelj i politički analitičar, koji bi, nasmijavajući svoju publiku, mogao biti i odličan stand-up komičar, govorio je o svome blogu o svim živućim društvenopolitičkim temama iz jednog svog kuta.

Donosimo galeriju:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije