Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TO VIŠE NIJE SLUČAJNO

Učenice OŠ don Mihovila Pavlinovića nastavile kontinuitet vrhunskih rezultata na državnim natjecanjima

Objavljeno prije

Učenice OŠ don Mihovila Pavlinovića i ove su godine na Državnom natjecanju u krosu, u kategoriji petih i šestih razreda osvojile prvo mjesto, a u kategoriji sedmih i osmih razreda peto mjesto !

Ne samo da su ponovile prošlogodišnji uspjeh već su nastavile kontinuitet vrhunskih učeničkih ostvarenja na državnim natjecanjima u duljem razdoblju.

Sveznalica 7400xXpx

Naime, učenice i učenici te škole godinama su najbolji ili su među najboljima u Hrvatskoj, da se o lokalnoj i regionalnoj razini i ne govori.

I ne samo u krosu nego i u rukometu i malom nogometu, te u drugim sportskim disciplinama. Očito je da se u toj školi radi stručno i kvalitetno, unatoč nedostatku pravih uvjeta. U prošlosti su učitelji TZK Divna Dragović i Nino Šešelj u zajedništvu i stručnom pristupu nakon inicijalnih testova odabirali učenice i učenike te ih pripremali za naporna vježbanja i za natjecanja. S istim poletom nastavio je Šešelj, a rezultati koje učenici postižu dovoljno govore o kakvom se pristupu i ciljevima radi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Treba reći da  većina učenica-pobjednica vježba u RK Jerkovac pod paskom Martine Nikolić, pa je i to dokaz kako se u zajedništvu profesionalnih učitelja i vanjskih suradnika mogu postizati vrhunski rezultati.

Uspjesi ŠSD Gusar, odnosno učenika i učitelja, jasno ukazuju na činjenicu da je metkovsko-neretvansko područje istinsko sportsko podneblje koje na pravi način usmjeravaju učitelji TZK, prepoznajući motivacijske elemente kod učenika i njihov genetski potencijal za bavljenje sporstkim aktivnostima. Naravno, bez sustavnog i stručnog rada ne bi se mogli očekivati takvi rezultati.

Još kad bi nadležni brže i bolje prepoznavali uspjehe učenika i omogućili bolje uvjete za rad, bilo bi i više medalja, a možda i onih koji bi se nastavili baviti atletikom i drugim sportovima i u seniorskoj konkurenciji.

U svakom slučaju učenici i sportski voditelji iz te i drugih škola u Metkoviću, zaslužuju iskrene čestitke za svoja školska i državna postignuća.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije