Ostanimo u kontaktu

ŠKOLSKO ŠPORTSKO DRUŠTVO GUSAR

Učenicama OŠ don Mihovila Pavlinovića prvo mjesto na županijskom natjecanju u krosu

Objavljeno prije

Kako smo već pisali, jučer je u Dubrovniku na Gradskom nogometnom stadionu Lapad održano županijsko natjecanje u krosu. U kategoriji djevojčica do 6. razreda prvo mjesto u županiji osvojile su učenice OŠ don Mihovila Pavlinovića iz Školskog športskog društva Gusar. Djevojčice su se prvim mjestom plasirale na državno natjecanje koje se održava krajem mjeseca u Poreču.

Uspješnu ekipu čine Sara Šiljeg, Klara Šiljeg, Ana Sušak i Nikolina Medak pod vodstvom učitelja tjelesne i zdravstvene kulture Nina Šešelja.

Napomenimo i da su dječaci iz ŠŠD Gusar osvojili drugo mjesto na natjecanju.

Djevojkama čestitamo i želimo uspjeh na državnom natjecanju!

METKOVIĆ 600

‘Kratki espresso’ s Ninom Raspudićem u prepunoj galeriji GKS-a Metković

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Sinoć je u galeriji GKS-a u organizaciji Građanske udruge ‘Metković 600’ održana promocija zbirke kolumni Nina Raspudića ‘Kratki espresso’.

Zbirka se sastoji od dvije knjige ‘Kratki espresso 2016./2017.’ i ‘Kratki espresso 2018./2019.’, a obuhvaća 186 kolumni objavljenih u Večernjem listu.

Ovaj književnik, prevoditelj i politički analitičar, koji bi, nasmijavajući svoju publiku, mogao biti i odličan stand-up komičar, govorio je o svome blogu o svim živućim društvenopolitičkim temama iz jednog svog kuta.

Donosimo galeriju:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije