Ostanimo u kontaktu

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ U SRIJEDU U ROGOTINU

U Zagrebu iznenada preminuo Vedran Damić

Objavljeno prije

Vedran Damic

U Zagrebu je 7. prosinca iznenada preminuo Vedran Damić, naš nekadašnji sugrađanin, koji je nakon preseljenja u Zagreb ostao čvrsto vezan uz svoju rodnu dolinu Neretve. Pok. Vedran je u Zagrebu svoj kraj promovirao na svakome koraku te aktivno sudjelovao u radu Društva Neretvana i prijatelja Neretve, a bio je i vrijednim suradnikom na uređivanju Hrvatskoga neretvanskog zbornika.

Od pok. Vedrana će se u srijedu, 12. prosinca u 15 sati na Groblju sv. Nikole u Rogotinu oprostiti supruga Iva, kćer Katica sa suprugom Joškom, sin Mate s Anđelom, unuka Maria, brat Joško sa suprugom Ankom te ostala rodbina i prijatelji. Svima njima upućujemo izraze iskrene sućuti.

Piše: Mekovic.hr

NERETVANSKI PUB KVIZ

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto pripalo je ekipi ‘Rocky – Rambo 2-1’

Objavljeno prije

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto je pripalo ekipi ROCKY-RAMBO 2-1, koja je u konkurenciji 19 kvizaških ekipa upisala 103,5 bodova. Za prvo mjesto su dobili poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motela Delta.

Drugo mjesto je zauzela ekipa ONA I ON I ON I JA sa 101 bodom te su uz turu pića od Motela Delta dobili i jumbo pizzu od opuzenskog Fast Fooda Ljiljana.

Trećeplasirana RUSKA TRIBINA sa 99,5 bodova je dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER za 13. mjesto je tura pića otišla ekipi DVOJAC NA PARIĆE.

Sljedeći Delta kviz 34/2019 igra se u petak 30. kolovoza s početkom u 21 sat.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije