Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNA AKCIJA

U Višićima u nedjelju humanitarna utakmica između HNK Višići i FK Blagaj za 18-godišnjeg Ivana Karamatića

Objavljeno prije

humanitarna_visici-724x1024

Ove nedjelje (15. listopada), s početkom u 13:00 sati na stadionu Čaeri u Višićima, odigrati će se HUMANITARNA UTAKMICA HNK Višići i FK Blagaj u sklopu Županijske lige HNŽ/K, s ciljem skupljanja novčanih sredstava potrebnih za daljnje liječenje našeg mještanina, 18-ogodišnjeg Ivana Karamatića. Naime, Ivanu su nedavno otkazala oba bubrega te ga uskoro čeka transplantacija bubrega i skupo liječenje u Zagrebu.
Pozivamo mještane, sve zainteresirane ljubitelje nogometa i sve ljude dobre volje da dođu na humanitarnu utakmicu te kupnjom ulaznice od 5 KM simbolično pridonesu oporavku našeg Ivana Karamatića.

Svi prihodi od prodaje pića i ulaznica će biti uručeni obitelji Ivana Karamatića.

Uz kupnju ulaznice, svoje priloge također možete uplatiti na broj računa:

Ivan Karamatić

Višići b.b.

88300 Čapljina, Bosna i Hercegovina

TRANSAKCIJSKI BROJ RAČUNA:

otvoren kod INTESANPAOLO BANKE: 1544039923838715 ili 238387-21-458005

TRN BANKE: 1540010000001910

DEVIZNI:

IBAN: BA391544039923838715 ,            S.W.I.F.T.: UPBKBA22

prenjeto s visici.com

POSLJEDNJI SINGL S ALBUMA 'ILUZIJA'

Friško slomljena srca NoA je napisao pjesmu ”Pusti me da sanjam”, a sad je snimljen i spot u kojem se pojavljuje atraktivna Metkovka

Objavljeno prije

Naš Neretvanin Elvis Sršen NoA ‘izbacio’ je spot za posljednji singl s albuma ‘Iluzija‘, kako i sam kaže, za specifičnu priču ‘Pusti me da sanjam‘.

– Pjesma „Pusti me da sanjam“ nastala je toliko davno da se i ne sjećam kad točno, možda čak još davne 1999. godine. Iako sam tekst i melodiju ispalio praktički u dahu, pjesma je od prve demo snimke do danas doživjela  nekoliko aranžmanskih transformacija. Sjećam se da sam stopirao odnekud nazad doma, bez kune u džepu, friško slomljena srca i pjesma je samo iscurila iz mene. S aranžmanom sam se borio malo duže jer sam želio da zazvuči savršeno. Uslijedilo je sto životnih promjena, različitih puteva, novih bendova i projekata i pjesma je ostala u ladici.

Nakon nekog vremena pokrenuo sam svoju autorsku priču i uz pomoć dugogodišnjeg prijatelja i vrhunskog bubnjara i glazbenika Jana Ivelića, oformio band FUNKBLASTERS s kojim sam između ostalih pjesama snimio napokon i finalnu verziju “Pusti me da sanjam”. Namjerno sam je ostavio kao zadnji singl s albuma jer smatram da ne zaslužuje tretman “prvih mačića”. Ovako će, nadam se, lakše doći do slušatelja, ali i imati veću medijsku pozornost, tvrdi NoA te dodaje da na pjesmi osim njega sviraju još bubnjar Jan Ivelić, basist Ante Jurinović, gitarist Al Duke i Petra Pecotić na pratećim vokalima.

Spot je režirao Josip Boban, a snimljen je u napuštenom dječjem odmaralištu-lječilištu u Krvavici pokraj Makarske, a u njemu se pojavljuje i atraktivna Metkovka.

– Izgleda da ne mogu bez prirodnih ljepota svog kraja tako da je ovo sad već četvrta  glumica iz Metkovića. Ovaj put je to mlada i atraktivna, ali i nadasve talentirana magistrica komunikologije Paula Volarević koja dolazi iz glazbene obitelji. Kćer je klavijaturista Zlatka Volarevića Dilajle koji je svirao sa Crvenom Jabukom i Đavolima. U spotu su još i sadašnji članovi banda Ivica Bilić Ika, Kristijan Kordiš i Antea Žure, – rekao je NoA.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije