Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

PET GODINA COCO CLUBA

U vikendu pred nama u ‘Coca’ nastupaju DJ Sam Wax, DJ Lovro i Siniša Vuco

Objavljeno prije

Party i Vuco

Coco Club u Metkoviću ovog vikenda slavi pet godina od otvorenja te je za sve željne dobrog provoda pripremio veliku dvodnevnu zabavu.

U petak, 23. veljače, od 23 sata u klubu je, za sve ljubitelje strane glazbe, Pioneer Party kad će za zabavu biti zadužen DJ Sam Wax i gost DJ Lovro.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U subotu, 24. veljače, u Coco Clubu nastupa Siniša Vuco. Zagrijavanje je u The Best Caffeu od 21 sat gdje će se napraviti odlična atmosfera pred koncert Siniše Vuce koji u Coco Clubu počinje iza ponoći.

Ulaznica je 40 kuna, a odlična zabava je zagarantirana. Stoga, požurite s rezervacijama jer slobodan je ostao mali broj stolova. Rezervacije se primaju na broj 095 515 6227.

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije