Ostanimo u kontaktu

UDRUGA VETERANA 4. GBR

U veteranskoj bolnici u Kninu preminuo je Miće Marušić-Pestro

Objavljeno prije

Dana 7.listopada u veteranskoj bolnici u Kninu preminuo je Miće Marušić-Pestro iz Pruda. Početkom Domovinskog rata, Pestro kako smo ga svi zvali, kao dragovoljac priključio se „A“ satniji ZNG Metković .

Nakon nekog vremena priključio se dubrovačkim gardistima koji su bili smješteni u Čepikućama vezani uz karizmatičnog veterana drugog svjetskog rata Matu Šariju-Daidžu. Bio je sudionik poznate bitke za Čepikuće 1.listopada 1991.godine kad je neprijatelj zaustavljen u svom nastupanju pri čemu su mu naneseni veliki gubitci.

Kao izvidnik prve bojne 116.brigade HV-a vrlo uspješno  je sudjelovao u borbenim djelovanjima ispred prve crte bojišnice i osvajanju neprijateljskih kota prilikom čega su zarobljeni i prvi neprijateljski vojnici.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zbog svojih ratnih zasluga bio je izuzetno cijenjen kod suboraca. Uvijek skroman i ponizan svoje zasluge  nije želio isticati a kada je bio predložen za odličje za iste, isto je odbio iako ga je časno zaslužio.

Sahrana pokojnog Miće biti će u ponedjeljak u 16.30 sati na mjesnom groblju u Vidu.

Osmrtnica, Miće Marušić-Pestro

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije