Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

KOŠARA ŠARENILA

U Udruzi ‘Leptirići’ održana kreativna uskrsna radionica

Objavljeno prije

Uskrsna radionica, Foto - UDCPDN Leptirići (1)

U ugodnom ozračju, te uz zabavne i kreativne aktivnosti, u Udruzi Leptirići održana je uskrsna radionica za djecu pod nazivom Košara šarenila.

Terapeutkinje su uz pomoć asistenata pripremile raznovrsne oblikovane i neoblikovane materijale od kojih su djeca izrađivala ukrase za Uskrs.

Djeca su bila vrlo kreativna i maštovita što se vidjelo na njihovim radovima. Da je radionica pun pogodak vidjelo se i po broju djece djece koja su sudjelovala na radionici, ali i aktivnosti koju su pokazali.

Glavni cilj ove radionice bio je odnos prema našoj tradiciji i zajednički doživljaj blagdana.
Uskrs je prigoda u kojoj djeca mogu prepoznati u drugima mnogo zajedničkog, zajedno iščekivati, pripremati, veseliti se, te osvijestiti važnost ljepote življenja s drugim osobama s kojima se dijeli radost i zadovoljstvo. 

UCDPPDN Leptirići

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije