Ostanimo u kontaktu

UDRUGA DOBRA

U tradicionalnoj akciji ‘Uljepšaj baki Božić’ prikupljeno 40-ak paketa

Objavljeno prije

Uljepšaj baki Božić

U organizaciji udruge DOBRA i Crvenog križa Metković u Metkoviću je održana tradicionalna akcija Uljepšaj baki Božić. Prilikom akcije prikupljeno je 40-ak paketa sa minimalnim higijenskim potrepštinama, hranom i prigodnim darovima izrađenim na kreativnoj radionici.

Paketi su podijeljeni socijalno ugroženim osobama s manje mogućnosti i korisnicima programa Ministarstva socijalne politike i mladih Pomoć u kući na području općina Kula Norinska, Pojezerje i Zažablje. Pakete su dijelili volonteri Volonterskog centra DOBRA zajedno sa gerontodomaćicama.

Ovim putem organizatori zahvaljuju svima koji su se odazvali akciji!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije