Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

VLASNICI LJUBIMACA, OPREZ!

U Tivatskoj ulici došlo do nekoliko slučajeva trovanja kućnih ljubimaca

Objavljeno prije

Foto: anonimno

Foto: anonimno

Čitatelji su nam javili da je na Krnjesavcu, posebno u Tivatskoj ulici, došlo do nekoliko slučajeva trovanja kućih ljubimaca.

U zadnjih pet dana nestalo je ili otrovano pet mačaka (jedna od njih na slici), a otrovan je i jedan pas. Čitatelji upozoravaju sve vlasnike ljubimaca na ovu žalosnu činjenicu kako bi pripazili na svoje ljubimce. Iako postoje sumnje tko je odgovoran za trovanja, bez dokaza su nemoćni.

Zakonom o zaštiti životinja zabranjeno je teško zlostavljanje, ubojstvo i trovanje životinje te je u njihovom slučaju potrebno odmah pozvati policiju. U slučaju trovanja propisana kazna za fizičke osobe je 10 do 15 tisuća kuna. Trovanje je kažnjivo i Kaznenim zakonom, a predviđena je kazna zatvora do jedne godine.

Piše: Metković NEWS Foto: anoniman autor

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije