Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VLASNICI LJUBIMACA, OPREZ!

U Tivatskoj ulici došlo do nekoliko slučajeva trovanja kućnih ljubimaca

Objavljeno prije

Foto: anonimno

Foto: anonimno

Čitatelji su nam javili da je na Krnjesavcu, posebno u Tivatskoj ulici, došlo do nekoliko slučajeva trovanja kućih ljubimaca.

U zadnjih pet dana nestalo je ili otrovano pet mačaka (jedna od njih na slici), a otrovan je i jedan pas. Čitatelji upozoravaju sve vlasnike ljubimaca na ovu žalosnu činjenicu kako bi pripazili na svoje ljubimce. Iako postoje sumnje tko je odgovoran za trovanja, bez dokaza su nemoćni.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zakonom o zaštiti životinja zabranjeno je teško zlostavljanje, ubojstvo i trovanje životinje te je u njihovom slučaju potrebno odmah pozvati policiju. U slučaju trovanja propisana kazna za fizičke osobe je 10 do 15 tisuća kuna. Trovanje je kažnjivo i Kaznenim zakonom, a predviđena je kazna zatvora do jedne godine.

Piše: Metković NEWS Foto: anoniman autor

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije