POČELE PRIPREME ŽNK NERETVA

U tijeku upis djevojčica u klub

Objavljeno 9. siječnja 2018. u kategorijama: News, Nogomet, Sport.

upisi, ŽNK Neretva

Već jučer, 7. siječnja, limačice i pionirke ŽNK Neretve započele su pripreme, a kadetkinje i seniorke redovnim terminima održavaju kondiciju i druženje, te s nestrpljenjem očekuju početak priprema koje su na rasporedu u ponedjeljak, 22. 01. 2018. 

Prije početka priprema, seniorke i kadetkinje u subotu, 20. 01. 2018. u klupskim prostorijama prisustvovat će prozivci, upoznavanju sa planovima treninga, ambicijama kluba i ugodnom druženju.

Dok limačice i pionirke vrijedno rade sa trenerom Josipom Radićem, a seniorke i kadetkinje nestrpljivo očekuju pripreme, uprava kluba radi na promociji škole nogometa ŽNK Neretve, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane djevojčice da nam se pridruže i tako postanu dio naše velike obitelji. Garantiramo svim djevojčicama da im zabave, druženja, ali i ozbiljnih treninga neće faliti.

Da klub vrijedno radi, potvrda je i odlazak naše kapetanice pionirki Lucije Borovac u kamp Real Madrida gdje će 5 dana naporno trenirati sa trenerima Real Madrida, odigrati 2 utakmice sa momčadima iz Madrida, te prisustvovati utakmici prve momčadi Reala. O Lucijinom odlasku u Madrid moći ćete više pročitati na našoj Facebook stranici koja je usmjerena promociji škole nogometa ŠKOLA Nogometa ŽNK Neretve.

Kontakti za upis i sve vrste informacija su:

-Trener Josip Radić(u-8 i u-12): 098/984-9809
-Sportski direktor Ante Boras(u-16 i seniorke): 098/673-8355

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari