Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GRAD METKOVIĆ

U tijeku radovi na prenamjeni tri prostorije Središnjeg dječjeg vrtića

Objavljeno prije

Radovi, dječji vrtić (4)

Zbog pronatalitetne mjere Grada Metkovića kojom je došlo do smanjenja cijene vrtića, sve je veći broj roditelja koji je iskazao interes za upisom djece u gradske vrtiće u pedagoškoj godini 2018./2019.

Prema podacima Državnog zavoda za statistiku Metkoviću je grad s 53 rođenih više nego umrlih i po natalitetnoj stopi četvrti je grad u Hrvatskoj, a prvi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zbog toga, i zbog planiranog većeg broja upisa u vrtić, Grad Metković je zaključio da je nužno adaptirati nove prostorije dječjeg vrtića kako bi se veći broj djece i prihvatio.

Projektom će se rekonstruirati i adaptirati tri prostorije unutar Središnjeg dječjeg vrtića, prenamjeniti će se dvije neadekvatno zatvorene terase u sobe dnevnog boravka. Radovi će obuvaćati rušenje, zidarski, gipskartonski, izolaterski, keramičarski i dr. radovi.

Ukupan iznos radova iznosi oko 800 tisuća kuna od čega Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike  sufinancira radove u iznosu od 171.990,00 kn.

Radovi će biti gotovi do početka pedagoške godine. Gradonačelnik Milan obišao je radove, a kako napreduju možete vidjeti u fotogaleriji.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije