Ostanimo u kontaktu

GREY & PADRINO I OVOG VIKENDA ORGANIZIRA VRHUNSKI PROVOD

U subotu zabava uz trubače i ‘Ziggy bend’ te DJ Druju, a povodom Dana žena nezaboravni party ‘Žene, majke, kraljice’

Objavljeno prije

Grey Club – Padrino Restoran nastavljaju s najluđim provodima u dolini Neretve, već ove subote, 7. ožujka, dovode Ziggy bend a u nedjelju, povodom Dana žena organiziraju nezaboravnu večer Žene, majke, kraljice.

Uz standardnog DJ Druju za vrhunsku atmosferu u subotu su zaduženi već provjereni trubačiZiggy bend, s početkom od 23 sata pa do ranih jutarnjih sati.

Već u nedjelju pripadnice nježnijeg spola dolaze na svoje! Party kakav se ne viđa često ‘Žene, majke, kraljice‘, uz slatki i slani stol, Premium Gin Night te DJ Druju i bezvremenske hitove zasigurno će potrajat do dugo u noć.

Na instagram profilu kluba tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite i čeka Vas boca 0.7 po izboru!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Vidimo se ovog vikenda u Grey & Padrino Clubu!

SAMOIZOLACIJA

‘Dica Zagrebačke’ priredila show u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

Danas od podne u Zagrebačkoj ulici događa se pravi mali show, koji su priredila Dica Zagrebačke ulice predvođena Tomislavom Batinovićem, i sve to, naravno u propisanom razmaku jedan od drugog.

Preko razglasa su se puštale domoljubne i duhovne pjesme, a lijepo vrijeme mještane je izmamilo na sunce, na njihove prozore i balkone te možemo reći da je danas u Zagrebačkoj moral bio na nivou…

– Neka mladosti! Dosta je ovog zastrašivanja u medijima i ovih strogih mjera… bar ovako da se muzika čuje, da nas malo opusti… – rekla je starija mještana Zagrebačke ulice.

Također, večeras za 20 sati Dica Zagrebačke su najavili izvedbu domoljubne pjesme Moja Domovina, kojom se priključuju nacionalnoj akciji koja ide u znak potpore svima onima koji najviše trpe i teško proživljavaju ovu krizu te pozivaju sve sumještane da im se priključe uz poruku ‘Neka vide da nas ima’, rekao nam je inicijator današnjeg showa u Zagrebačkoj, Tomislav Batinović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije