Ostanimo u kontaktu

UDRUGA LAĐARA VIDONJE MLINIŠTE

U subotu se u Badžuli održava III. Ploticijada

Objavljeno prije

U subotu, 29. veljače s početkom u 17 sati u izletištu restorana Adria u Badžuli će se održati treća po redu Ploticijada u organizaciji Udruge lađara Vidonje Mlinište.

Prijave su zaključene, a 19 ekipa iz područja cijele doline Neretve će odmjeriti svoje snage u spremanju svima nama dobro poznate plotice.

Za dobru atmosferu je zadužena grupa “Gusari”.

Tko će skuhati najbolje plotice? Koji je tajni sastojak? Šta će žiriju biti presudno? Dođite i provjerite!

NESTVARNO LIJEPI PRIZORI S UŠĆA RIJEKE NERETVE

Ako već niste, sad je pravo vrijeme da otkrijete ovaj biser na jugu Hrvatske, uvjerite se i zašto

Objavljeno prije

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Zovu je prijestolnicom mandarina, zelenom dolinom, hrvatskom Kalifornijom – a ona, slavna i ponosita dolina Neretve, iz godine u godinu s punim pravom privlači sve više domaćih i stranih turista, dok njezini bogati i sočni plodovi te idilični krajolici nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Delta Neretve zapravo je jedina prava delta u Hrvatskoj, a plovidbe tim prekrasnim krajem – i to u izvornom neretvanskom plovilu – lađi – doživljaj je koji se ne zaboravlja, potvrdili su ama baš svi koji su iskusili ovo čarobno iskustvo.

Osim posjeta Pločama, Opuzenu i Metkoviću, najvažnijim gradovima u dolini Neretve, ne smijete propustiti ni kušati vrhunsku gastronomiju ovoga kraja – primjerice, jela od žaba i jegulja s čuvenim neretvanskim brudetom, piše Jutarnji.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije