Ostanimo u kontaktu

OBLJETNICA MATURE

U subotu se okupio 31. naraštaj metkovskih srednjoškolaca

Objavljeno prije

30 obljetnica mature - Foto studio Veraja

U subotu se, kako bi proslavili 30. godišnjicu mature, ponovno okupila 31. generacija maturanata nekadašnjeg CUO Petar Levantin Metković, danas Srednje škole i Gimnazije Metković.

Od 212 maturanata koji su 1988. završili svoje srednjoškolsko obrazovanje u subotu ih se ponovno srelo njih 110. Njihova generacija bila je podjeljena u devet usmjerenja – te godine srednju školu su završili prodavači (razrednica prof. Dragica Nikolić), skladištari (pok. Ivo Čupić, a u subotu je na slavlju bio prof. Nedjeljko Volarević), prehrana (pok. prof. Josip Prusac), poljoprivredni tehničari (prof. Ružica Šakota), elektrothničari (prof. Nada Gnječ), strojari (prof. Tomislav Grgić), krojačice (prof. Mirjana Talajić), kultura (pok. prof. Tomislav Zupčić Zupa) i vozači (prof. Miće Jelaš).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon tradicionalnog fotografiranja pored Gradskog parka, proslava mature nastavila se u Hotelu Narona gdje priča iz srednjoškolskih dana sigurno nije nedostajalo.

Foto: Foto studio Veraja

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije