BOŽIĆNA HUMANITARNA UTRKA

U subotu početak utrke, prijave do 21. prosinca

Objavljeno 16. prosinca 2017. u kategorijama: News, Sport.
II. Božićna utrka Metković zajedno

Foto: arhiva

Još tjedan dana je preostalo do početka trećeg izdanja utrke u božićnim kapicama, koja se trči ulicama grada Metkovića, a sav prilog od natjecatelja i publike iskoristit će se za kupnju poklon paketa (hrana, slatkiši, potrepštine) obiteljima sa više djece slabijeg imovinskog stanja na području Metkovića.

Na današnji dan prije točno godinu dana na popisu prijavljenih brojali smo 250 natjecatelja, a danas za treće izdanje brojimo tek nešto više od 70 prijava. Nekom malo – nekome puno, zaista ne znamo i jako smo začuđeni ovako malenim odazivom, ali mi se kao organizatori zaista trudimo i dajemo sve od sebe za što bolji organizaciju.

Organizacija sportskih događaja, pogotovo na otvorenom, zahtjeva veliki trud, volontere i volju da bi se sve pripremilo i da bi sve, poglavito u sportskom dijelu, a onda i u prometnom dijelu, prošlo u najboljem redu .

S toga vas lijepo molimo dragi sugrađani, trkači, sportaši, pridružite nam se kako bismo uljepšali Božić onima kojima je to najpotrebnije. Prijave za utrku traju još samo pet dana, a iste se šalju u inbox Facebook stranice Neretva Run ili u inbox Facebook stranice Mandarie Halfmaraton, isključivo do 21.12, a mi ćemo se potruditi napraviti pravi Božićni ugođaj i utrku za pamćenje.

Poziv za volontere – svi su dobrodošli (okupljanje volontera u 13:30h ispred Sportske dvorane)

PROGRAM III.Božićne humanitarne utrke: 
23.12.17 SUBOTA :

13:30 – 14:50h / Preuzimanje startnih brojeva i božićnih kapica (sportska dvorana Metković)

14:50h /Otvaranje startne zone pokraj Sportske dvorane Metković

15:00h / START III. Božićne humanitarne utrke

16:00h / Dodjela priznanja najboljima

SU Neretva Run

Foto: Neretva Run /Facebook

Foto: Neretva Run /Facebook

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari