Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RODITELJI, DJEČICU ZA RUKU I SUTRA SVI NA TRG

U subotu od 10 sati počinje ukrašavanje božićne jele na Trgu Kralja Tomislava

Objavljeno prije

Kićenje božićne jelke na Trgu

Grad Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Gradsko kulturno središte, u subotu, 3. prosinca, od 10 sati organiziraju tradicionalno ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava. Nastupit će djeca iz Dječjeg vrtića Metković koji će također i ukrašavati jelu, zajedno s djecom iz D.V. Leut, D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, O.Š. don Mihovila Pavlinovića, te štićenicima Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

Shodno tome, organizatori pozivaju sve roditelje čija djeca nisu organizirano uključena u ukrašavanje božićnog drvca da ih dovedu na Trg.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Božićnu jelu je Gradu darovala obitelj g. Nikice Glavinića, za postolje su se pobrinuli g. Oliver Primorac i Čistoća Metković, Ivica i Jakov Ivaniš Kulija su izradili figure i jaslice, a JVP Metković će i ove godine pomoći u ukrašavanju.

Također, u organizaciji UL Metkovke i TZG Metkovića u utorak, 6. prosinca na Trgu kralja Tomislava od 13:30 sati održavat će se Sajam rukotvorina, a u 14 sati počinje program, u sklopu kojeg na Trg stiže sv. Nikola djeci podijeliti darove.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije