Ostanimo u kontaktu

RODITELJI, DJEČICU ZA RUKU I SUTRA SVI NA TRG

U subotu od 10 sati počinje ukrašavanje božićne jele na Trgu Kralja Tomislava

Objavljeno prije

Kićenje božićne jelke na Trgu

Grad Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Gradsko kulturno središte, u subotu, 3. prosinca, od 10 sati organiziraju tradicionalno ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava. Nastupit će djeca iz Dječjeg vrtića Metković koji će također i ukrašavati jelu, zajedno s djecom iz D.V. Leut, D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, O.Š. don Mihovila Pavlinovića, te štićenicima Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

Shodno tome, organizatori pozivaju sve roditelje čija djeca nisu organizirano uključena u ukrašavanje božićnog drvca da ih dovedu na Trg.

Božićnu jelu je Gradu darovala obitelj g. Nikice Glavinića, za postolje su se pobrinuli g. Oliver Primorac i Čistoća Metković, Ivica i Jakov Ivaniš Kulija su izradili figure i jaslice, a JVP Metković će i ove godine pomoći u ukrašavanju.

Također, u organizaciji UL Metkovke i TZG Metkovića u utorak, 6. prosinca na Trgu kralja Tomislava od 13:30 sati održavat će se Sajam rukotvorina, a u 14 sati počinje program, u sklopu kojeg na Trg stiže sv. Nikola djeci podijeliti darove.

Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije