Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

GRADSKA ORGANIZACIJA SDP-A METKOVIĆ

U subotu humanitarna akcija ‘Fotkaj se i pomozi’

Objavljeno prije

SDP Metković, Fotkaj se i pomozi

Gradska organizacija SDP-a Metković poziva sugrađane na tradicionalnu humanitarnu akciju Fotkaj se i pomozi u subotu 23. 12. 2017. na Trgu kralja Tomislava u razdoblju od 09,30 do 11,30 sati .

Akcijom će se prikupljati novčana sredstva kojima će se kupiti artikli za blagdanske pakete za socijalno ugrožene obitelji grada Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Akcija je zamišljena tako da se građani fotografiraju sa članovima SDP-a Metković, a za svaku fotografiju članovi SDP-a Metković doniraju 5kn u humanitarne svrhe.

Znači jedina je obveza građana da se fotografiraju sa članovima SDP-a Metković, a novčana sredstva će donirati članovi SDP-a Metković.

Što više fotografija, to više doniranih sredstava.

Ako ste naši simpatizeri dođite i podržite nas u ovoj humanitarnoj akciji te se okrijepite toplim čajem, pićem i slasticama.

Ako ste politički neistomišljenici ili nas jednostavno ne podnosite, to neslaganje ili nesnošljivost preusmjerite da nam izbijete kune iz naših džepova i pomognete najugroženijim obiteljima grada Metkovića, također uz čaj i slastice.

Gradska organizacija SDP-a Metković

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije