Ostanimo u kontaktu

METKOVIĆ D.O.O.

U srijedu bez vode dio centra

Objavljeno prije

Voda, pipa

Obavještavamo  korisnike vodnih usluga  u ulici  Ante Starčevića do zgrade Kina i ulice Stjepana Radića od br. 18 do Trga kralja Tomislava uključujući i sam trg u Metkoviću da će sutra 20.  lipanj  2018 (srijeda) zbog  rekonstrukcije vodovodnog okna i priključka ulice Vladimira nazori na isti  doći će do obustave u opskrbi vodom u vremenu od 08 do 17 sati.

Za sve vrijeme obustave korisnici će moći koristiti usluge cisterne za vodu koja će se nalaziti kod Trga kralja Tomislava.

Mole se korisnici vodnih usluga lijeve strane grada da imaju razumijevanja ako na višim katovima ne budu imali odgovarajući  tlak.

Piše: Metković d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju otpadnih voda

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije