Ostanimo u kontaktu

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

U srijedu autorska večer Duške Mušić

Objavljeno prije

Autorska večer Duške MušićKnjiževnica Duška Mušić rođena je u Metkoviću, umirovljenica je koja živi i stvara u Pločama. U društvu prekrasnih gostiju u srijedu, 7. veljače u 19 sati u Gradskoj knjižnici Metković, predstavit će nam svoju prvu zbirku kratkih priča Valunzi.

Zbirka je to stvarnih i životnih  priča sa društvenih mreža, sa puno humora, s daškom erotike, ali i psiholoških drama. Mamac za lignju, zbirka poezije i kratkih priča, druga je Duškina knjiga koja je svjetlo dana ugledala 2017. godine.

Gradska knjižnica Metković

GREY&PADRINO CLUB

Za odličnu atmosferu večeras će se pobrinuti Tamburaški sastav Dukati

Objavljeno prije

Još jedna vrhunska zabava očekuje nas u Grey&Padrino Clubu a za nju su večeras zaduženi Tamburaški sastav Dukati uz rezidenta cluba DJ Andru.

Program počinje od 22 sata, a do tada zagrijte se uz promo cijene pića i koktela koji su garancija za odličnu atmosferu.

Na instagram profilu kluba tagirajte 5 svojih prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite i čekaju vas kokteli po izboru!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Svakako još jedna vrhunska subota je pred nama, s toga vidimo se u Grey&Padrino Clubu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije