Ostanimo u kontaktu

STOP JURNJAVI

U Splitskoj ulici i u Ulici Zrinskih i Frankopana postavit će se nadzorne kamere koje automatski prepoznaju registracijske pločice

Objavljeno prije

kamere

Kako piše današnji Večernji list, policija će do kraja godine na Jadranskoj i Podravskoj magistrali te u Metkoviću postaviti nadzorne kamere koje automatski prepoznaju registracijske pločice.

Iako će biti postavljena 21 kamera, stvorit će se dojam da ih je 60 jer će biti toliko kućišta u koja će se kamere postavljati po potrebi. Do kraja ove godine bit će postavljene fiksne kamere za nadzor brzine s ugrađenim sustavom za automatsko prepoznavanje registarskih pločica (ANPR) na Jadranskoj i Podravskoj magistrali te Metkoviću, a dosadašnja pokrivenost kamerama u Varaždinu bit će pojačana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za odabir lokacija presudni su bili statističko-analitički pokazatelji mjesta na kojima se događaju najteže prometne nesreće uzrokovane prebrzom vožnjom. U Metkoviću će kamere biti postavljene u Splitskoj i u Ulici Zrinskih i Frankopana, a u dolini Neretve još u Stablini na državnoj cesti D8.

prenosi metkovic.hr

LUKA PLOČE

Zapalio se brod koji plovi pod turskom zastavom

Objavljeno prije

U luci Ploče u srijedu navečer oko 21 sat izbio požar na MV MEHMET UNLU, brodu koji plovi pod turskom zastavom i prevozi otpadno željezo iz Bosne i Hercegovine.

Brod je privezan na Obali 3, a kako saznaje Ploče Online, zapalilo se željezo utovareno u štivi broj 2. Šta je uzrokovalo zapaljenje još uvijek je nepoznato.

U akciji gašenja sudjelovali su vatrogasci i remorkeri, a na lice mjesta izašli su pripadnici policije i lučke kapetanije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Foto: Martin Burić / Ploče Online

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije