Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

EUROPSKO PRVENSTVO U KAJAK-KANU MARATONU

U sklopu prvenstva ovog vikenda promocija Nacionalnog parka Krka uz igre i nagrade

Objavljeno prije

Foto: npkrka.hr

Foto: npkrka.hr

U sklopu Europskog prvenstva u kajak-kanu maratonu, tijekom vikenda će se na Trgu kralja Tomislava predstaviti Nacionalni park Krka.

NP Krka smješten je na području Šibensko-kninske županije i obuhvaća površinu najljepšeg toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Rijeka Krka je prirodni i krški fenomen, a poznata je po svojih sedam sedrenih slapova.

Ako želite saznati nešto više o NP Krka, dođite u subotu i nedjelju pogledati Europsko prvenstvo i osvojiti nagrade!

Osim info pulta, ekipa iz NP Krka će u parku organizirati različite igre kao što su koodbojka, kružić-križić i podna igra na travi, šišmiš lov, pitalice i slično. Koodbojka je dosta popularna igra među djecom, a mogu je igrati i odrasli. Šišmiš lov je igra u kojoj djeca pomoću improviziranih ribičkih štapova, pokušavaju uhvatiti šišmišju hranu. Etno slagalica je podna igra preko koje uče floru i faunu Nacionalnog parka Krka.

Posjetitelji štanda mogu nešto i naučiti o NP Krka i rijeci Krki, pa mogu osvojiti i prigodne nagrade. Igre su namijenjene svim uzrastima, od naših najmlađih do onih koji se mlado osjećaju, zato dođite na Trg kralja Tomislava i u Gradski park u subotu i nedjelju.

Podržite kajakaše i kanuiste, naučite nešto novo i igrajte se – možda i osvojite neku nagradu!

Piše: Magdalena Medar-Ujdur / Turistička zajednica

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije