Ostanimo u kontaktu

Don Ljubo Pavić

U sjećanje na našu pilotkinju Mateu Bebić

Objavljeno prije

Danas, 16. svibnja, navršava se godina dana od odlaska naše pilotkinje Matee Bebić. Povodom toga, u crkvi sv. Nikole, slavit će se sv. Misa u 19:00 sati, koju predvodi don Ljubo Pavić.

Draga Matea,

Nemoj nam zamjeriti što osjećamo veliku bol i tugu što nisi s nama … Ipak, snagu za život pruža nam činjenica, da je Tebi sada lijepo i da letiš s Anđelima, nepreglednim nebeskim  beskrajem.

Matea, želimo Ti kazati da smo ponosni, Bogu zahvalni, što smo živjeli zajedno u Tvom kratkom zemaljskom životu i što danas možemo svjedočiti Tvoju dobrotu, plemenitost i ljubav kojom si nas darivala.

Moli Nebeskoga Oca, kako bismo zaslužili, da se jednoga dana nađemo s njim i s Tobom u sretnom zagrljaju, koji će trajati vječno …

Mama, otac, sestra i Tvoj bubo.

 

Poslušajte pjesmu “Letim” koju je za Mateu napisao don Ljubo, uglazbio Dražen Zečić, a izvodi Klapa sveti Nikola.

[ca_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/05/DonLjubo-ZaMateu.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije