Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PRVI DAN NOVE NAM 2017-te

U rodilištu nema novoređenih, al’ zato na Kladi imamo rodu

Objavljeno prije

Novogodišnja roda na Kladi

U prvom danu nove nam 2017. godine, dok ovo javljamo, nema novorođenih u rodilištu Doma zdravlja Metković, ali zato na Kladi, u ulici Petra Krešimira IV u Metkoviću, iza kuće Ilije Mostarca doletjela je roda. Vidno oslabljena i gladna susretljivi ukućani su je hranili te se nadaju da im je novogodišnja roda svojim posjetom nagovijestila dobru godinu za njihovu obitelj.

Kratak komentar dao nam je i Bariša Ilić, ispred Ornitološkog društva ‘Brkata sjenica’, rekao nam je kako rodu slikava svako dvadesetak dana, te da će ovo izgleda biti prvo prezimljavanje rode u Dolini Neretve koliko zapisi poznaju.

Donosimo video i nekoliko fotografija..

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije