Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST

U rad pušteni semafori na križanju kod GKS-a Metković

Objavljeno prije

Ulica-Stjepana-Radica

Iz Policijske postaje Metković stiže obavijest o puštanju u rad semafora na križanju ulica Stjepana Radića i Kneza Branimira, kod GKS-a u Metkoviću. Obavijest prenosimo u cijelosti:

Poštovani, obavještavamo Vas kako su jutros, 1. ožujka 2018. godine, Hrvatske ceste d.o.o. Zagreb, Ispostava Dubrovnik, izvijestile ovu Policijsku postaju da su u rad puštena prometna svjetla (semafori) na križanju državnih cesta D-9 i D-62, odnosno ulica Stjepana Radića i Kneza Branimira u gradu Metkoviću, u neposrednoj blizini zgrade Gradskog kulturnog središta.

S obzirom na činjenicu da navedeni semafori nisu bili u radu duže vrijeme, što je svakako pogodovalo stvaranju vozačkih navika prolaska kroz raskrižje bez zaustavljanja, molimo Vas da u cilju prevencije možebitnih posljedica po sigurnost prometa, putem Vaših medija, svim sudionicima u prometu (vozačima i pješacima) ukažete da su se dužni ponašati u skladu sa signalnom bojom na semaforu koja se na njih odnosi.

S poštovanjem,
NAČELNIK POSTAJE
Dragan Sršen, v.r.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati
METKOM – Čestitka

Najčitanije