Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

OBAVIJEST

U rad pušteni semafori na križanju kod GKS-a Metković

Objavljeno prije

Ulica-Stjepana-Radica

Iz Policijske postaje Metković stiže obavijest o puštanju u rad semafora na križanju ulica Stjepana Radića i Kneza Branimira, kod GKS-a u Metkoviću. Obavijest prenosimo u cijelosti:

Poštovani, obavještavamo Vas kako su jutros, 1. ožujka 2018. godine, Hrvatske ceste d.o.o. Zagreb, Ispostava Dubrovnik, izvijestile ovu Policijsku postaju da su u rad puštena prometna svjetla (semafori) na križanju državnih cesta D-9 i D-62, odnosno ulica Stjepana Radića i Kneza Branimira u gradu Metkoviću, u neposrednoj blizini zgrade Gradskog kulturnog središta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S obzirom na činjenicu da navedeni semafori nisu bili u radu duže vrijeme, što je svakako pogodovalo stvaranju vozačkih navika prolaska kroz raskrižje bez zaustavljanja, molimo Vas da u cilju prevencije možebitnih posljedica po sigurnost prometa, putem Vaših medija, svim sudionicima u prometu (vozačima i pješacima) ukažete da su se dužni ponašati u skladu sa signalnom bojom na semaforu koja se na njih odnosi.

S poštovanjem,
NAČELNIK POSTAJE
Dragan Sršen, v.r.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije