Ostanimo u kontaktu

RIVA DOBILA NOVI SADRŽAJ

U rad puštena ELEN punionica za električna vozila

Objavljeno prije

ELEN punionice za el. vozila

Danas je u rad puštena ELEN punionica za električna vozila koja se nalazi na rivi u Metkoviću. Prigodno su je otvorili gradonačelnica Katarina Ujdur i Ivica Skorić, voditelj projekta e-Mobilnosti HEP grupe.

Punionica u Metkoviću postavljena je temeljem „Sporazuma o suradnji na razvojnom projektu HEP-a za izgradnju infrastrukture za punjenje električnih vozila“ gdje je Grad Metković dao pravo služnosti za parkirna mjesta, a HEP je nabavio i ugradio punionicu uz tehničku podršku Elektrodalmacije (pogon Metković). Vrijednost investicije iznosi 70.000 kuna.

Punjenje je do daljnjeg besplatno, a izvodi se na način da na recepciji Hotela Narona preuzmete karticu, kojom se prijavite na uređaj, te vozilo prikopčate na punjenje. Samo punjenje traje od jednog do četiri sata, ovisno o vrsti agregata kojeg posjedujete. Kako saznajemo, ovo je dvadeseta punionica koju je HEP postavio u Hrvatskoj, prva u našoj Županiji.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije